Viure la vida amb sentit (Actual (catalan)) (Catalan Edition) por Victor Küppers

Viure la vida amb sentit (Actual (catalan)) (Catalan Edition) por Victor Küppers

Titulo del libro: Viure la vida amb sentit (Actual (catalan)) (Catalan Edition)

Autor: Victor Küppers

Número de páginas: 241 páginas

Fecha de lanzamiento: March 19, 2015

Editor: Plataforma Editorial

Victor Küppers con Viure la vida amb sentit (Actual (catalan)) (Catalan Edition)

Viure la vida amb sentit (Actual (catalan)) (Catalan Edition) por Victor Küppers fue vendido por EUR 8,07 cada copia. El libro publicado por Plataforma Editorial. Contiene 241 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Actituds per viure amb passió i entusiasme

Aquest llibre pretén fer-te pensar sobre el sentit de la vida de manera amena i clara, per ordenar idees, per prioritzar, per ajudar-te a prendre decisions. Amb un enfocament proper i pràctic. Valorem les persones per la seva manera de ser, per les seves actituds, no pels seus coneixements, els seus títols o la seva experiència. No ens aprecien per les coses que tenim, ens aprecien pel nostre tarannà. Viure la vida amb sentit t'ajudarà a adonar-te que el més important a la vida és que el més important sigui el més important, la necessitat de centrar-nos a lluitar i no a plorar, a fer i no a queixar-se, com desenvolupar l'alegria i l'entusiasme, recuperar valors com l'amabilitat, l'agraïment, la generositat, la perseverança o la integritat. En definitiva, un llibre sobre valors, virtuts i actituds per anar per la vida, perquè ser gran és una manera de ser.

"Em permets un consell? Llegeix-lo ara mateix! És brillant, divertit, senzill, pràctic, savi i útil, molt útil! Incita a l'acció!" Antonio González Barros, president del Grup Intercom.

"En aquest llibre en Victor plasma amb una habilitat tremenda conceptes fonamentals com l'actitud, el compromís i la necessitat de ser coherent entre els valors personals i els professionals." Enrique López Vallejo, director del comitè de vendes de Nestlé Espanya.

"Aquest és un llibre fantàstic per adonar-te que la vida sí que té sentit, ajuda a reflexionar i valorar com en pot ser de meravellós viure la vida amb sentit i ser millor." José Manuel Ereño, subdirector general de Seguros Bilbao.