El llindar de l'eternitat (The Century 3) (Catalan Edition) por Ken Follett

El llindar de l'eternitat (The Century 3) (Catalan Edition) por Ken Follett

Titulo del libro: El llindar de l'eternitat (The Century 3) (Catalan Edition)

Autor: Ken Follett

Número de páginas: 1443 páginas

Fecha de lanzamiento: September 16, 2014

Editor: ROSA VENTS

Ken Follett con El llindar de l'eternitat (The Century 3) (Catalan Edition)

El llindar de l'eternitat (The Century 3) (Catalan Edition) por Ken Follett fue vendido por EUR 9,49 cada copia. El libro publicado por ROSA VENTS. Contiene 1443 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El llindar de l'eternitat tanca aquesta trilogia i la crònica d'un segle turbulent. Relata la història íntima i personal de tres generacions de cinc famílies marcades per dues guerres mundials, la Revolució russa, la Guerra Civil espanyola i també pels profunds canvis socials que les van acompanyar.

Tercer volum de la trilogia «The Century»

L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policia secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock.

D'altra banda, Georges Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa pels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King.

A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promou la insurrecció.

Per mitjà d'escenes impactants i de protagonistes fascinants, Ken Follett ens presenta un món que pensàvem que coneixíem però que a partir d'ara ja no ens semblarà el mateix.

«La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i també la dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres.»
Ken Follett

La crítica ha dit...
«Fascinant... flueix amb un dramatisme que t'enganxa i un ritme magistral; gestes de personatges, histrionisme familiar i intriga internacional.»
The New York Daily News